WOONSTIJLEN

Zoveel mensen, zoveel interieurwensen

Er zijn net zoveel mensen als wensen, wanneer het gaat om interieurinrichting. Jon Toebast staat bekend om haar unieke, veelzijdige assortiment aan verschillende woonstijlen en smaken. Stijlen die je prima met elkaar kunt combineren. Combineert u het karakteristieke, sfeervolle karakter van een landelijk interieur, met de minimalistische, grovere eigenschappen van een industriële woonstijl? Of kiest u voor een modern interieur met de kenmerkende details uit de klassieke woonstijl? Of heeft u van alle stijlen wat?

Stoer en minimalistisch

Een industrieel interieur is vaak gebaseerd op fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Functioneel, minimalistisch en stoer.

Ruimte en eenvoud

Een modern interieur herkent u aan de strakke materialen en lijnen, de frisse eenvoudige kleuren en een open, transparante sfeer.

Warm en rustiek

Dit rustgevende en rustieke gevoel uit zich vaak in een combinatie van lichte kleuren met grijstinten, zandkleuren of gebroken wit.

Luxe en elegantie

Typerend voor het klassieke interieur zijn de diepe kleuren, de klassieke barok print, crèmekleuren en accessoires uit de jaren '60.

Tegels en vloeren

Een vloer is een belangrijk sfeerelement in ieder huis. De juiste vloer zorgt in iedere woonruimte voor dat warme gevoel van thuis.

Badkamers en wellness

Ultiem ontspannen: wie wil dat niet? Ontdek ons prachtige aanbod aan badkamers, sanitair en wellness.

Bent u enthousiast of zit u nog vol met vragen?

Laat het ons weten!

Wij houden ervan met u mee te denken. U deskundig advies te geven aan de hand van uw specifieke situatie.
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals, een uniek formaat of heeft een andere wens?
U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. En anders: graag tot ziens in onze showroom!