SANITAIR

Luxueus, vorstelijk leven

S

bestaat uit méér dan de bekende ‘essentials’ zoals het toilet en de wastafel. Met sanitair bedoelen wij bij Jon Toebast letterlijk álles wat u maar in de badkamer kunt bedenken. De mogelijkheden zijn oneindig. Niet alleen vindt u uiteenlopende soorten douches, maar ook baden met een doorsnede van twee meter of een waterval. Laat u verrassen door de luxe wellness producten zoals een stoomcabine, sauna of zonnebank… of combineer dit met bijvoorbeeld uw douche. En steel de show met een fabuleuze wastafel gesneden uit bijvoorbeeld een massief keramisch gesteente.
Doordat we al ons sanitair zelf importeren, zitten we bovenop het ontwerp- en productieproces. We weten precies van de hoed en de rand én zijn op de hoogte van de laatste trends. Onze showroom in Boven-Leeuwen verrast, inspireert en samen met uw deskundige adviseur vindt u dát sanitair dat bij zowel u als uw budget past.

Sanitair kraan wasbak

Bent u enthousiast en zit u nog vol met vragen?

U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Bel 0487 – 592 606 of stuur ons een e-mail. En anders: graag tot ziens in onze showroom