Dé inspiratiebron voor tegels, vloeren, badkamersanitair en wellness

Al ruim 45 jaar is Jon Toebast dé specialist in de omgeving Tiel – Nijmegen op het gebied van tegels en vloeren. Ook vindt u hier een ruime collectie aan badkamersanitair en luxe wellness producten. De showroom in Boven-Leeuwen is volledig ingericht op het opdoen van inspiratie. Proef de verschillende sferen en woonstijlen. Van landelijk met veel hout en andere natuurlijke materialen tot moderne, minimalistische stijlen met grote tegels van in koele kleuren. Laat u verrassen door ons geweldig grote en unieke assortiment, dat nét even anders is dan anders.

Dichtbij het vuur

Wat uw budget ook is: Bij Jon Toebast slaagt u altijd. We zijn er voor de kleine, maar ook de ogenschijnlijk lastige ideeën. Doordat we alles zelf doen – van inkoop tot transport – zitten we dichtbij het vuur en kunnen we heel persoonlijke service brengen. Al onze verkopers gaan geregeld langs de fabrikanten en leveranciers. Hierdoor weten zij precies waar ze het over hebben. Dit is dan ook één van de redenen waarom u onze passie zo duidelijk voelt wanneer een medewerker u iets over een bepaald product vertelt. Maak kennis met ons team!

Trendy

Jon Toebast staat tevens bekend om haar eigenzinnige, creatieve en trendy assortiment. Doordat we constant vooruit kijken, beurzen bezoeken en bezig zijn met het veranderen van de winkel, blijven we de klant keer op keer prikkelen. Zo maken we als één van de weinigen in Nederland zelf keramische bladen voor badkamermeubels. Hierdoor kan de tegel op uw muur bijvoorbeeld ook dienen als blad voor uw wastafel; een mooi en uniek geheel.

Volledig ontzorgen

Kwaliteit, een creatief en inspirerend assortiment en een persoonlijke, klantgerichte service. Dat is Jon Toebast ten voeten uit. We vinden het geweldig om u te inspireren, te adviseren en mee te nemen in de wereld van tegels en badkamers. Met ons fotorealistisch 3D-programma helpen wij u bij het ontwerpen en inrichten van bijvoorbeeld uw woonkamer of badkamer. En ook de mogelijkheid om u na aankoop volledig of gedeeltelijk te ontzorgen zien wij als vanzelfsprekend. Van de hele verbouwing tot alleen de vloer: wij pakken het van u over.

Laat u ook inspireren in onze showroom. Kom langs!

Ons team staat voor u klaar

Jon
Toebast

Verkoop
jon@
jontoebast.nl
Femke
Toebast

Administratie
femke@
jontoebast.nl

Angela
Derksen

Verkoop
angela@
jontoebast.nl

Maria
Bleiij

Receptie
receptie@
jontoebast.nl

Annemarie
Shropshire

Verkoop
annemarie@
jontoebast.nl

Ward
Koolhout

Verkoop
ward@
jontoebast.nl

Twan
Sengers

Chauffeur/ Bouwshop

Mees van Den Heuvel


Bouwshop

Manon De Kock

Receptie
receptie@
jontoebast.nl

Doraly
Vermeulen

Content Design receptie@
jontoebast.nl

Bent u enthousiast of zit u nog vol met vragen?

Laat het ons weten!

Wij houden ervan met u mee te denken. U deskundig advies te geven aan de hand van uw specifieke situatie.
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals, een uniek formaat of heeft een andere wens?
U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. En anders: graag tot ziens in onze showroom!