BETONLOOK TEGELS

Robuust karakter

Betonlook tegels, zijn één van de nieuwste trends binnen ons ruime assortiment aan keramische vloertegels. Gebaseerd op de betonvloeren vindt u de tegels vaak in verschillende grijstinten. Deze tegels geven uw ruimte een robuuste, tijdloze uitstraling. Wilt u een iets warmere look? Kijk dan eens naar de betonlook tegels in koper- beige- of bruintinten.

Betonlook tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en vormen een prachtige basis in een minimalistische, vintage of industriële woonstijl. Maar ook in een landelijk interieur kunnen betonlooktegels het contrast van materialen versterken, waardoor een ruimte extra interessant wordt. In tegenstelling tot beton zijn deze tegels ook geschikt op de wand. Hiermee creëert u een uniek effect. Een wastafel uit dezelfde plaat? Extra groot formaat betonlook tegels? Wij maken uw wens werkelijkheid. Kiest u voor Jon Toebast, dan kiest u voor net dat beetje anders.

Bent u enthousiast en zit u vol met vragen?

U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Bel 0487 – 592 606 of stuur ons een e-mail. En anders: graag tot ziens in onze showroom