TEGELS EN VLOEREN

In iedere woonruimte een gevoel van thuis

Een vloer is een belangrijk sfeerelement in ieder huis. Of het nu gaat om uw huiskamer, keuken, badkamer of toilet: iedere ruimte heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en vraagt daarmee ook om een unieke, passende vloer.

Bent u op zoek naar tegels of andere vloeren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Boven-Leeuwen! Proef van de verschillende sferen en stijlen die een bepaalde vloer kan creëren. Ontdek ons verrassend grote aanbod aan keramische vloeren, natuursteen en laminaat dat wij zelf importeren uit landen als Italië en Spanje, en breng het gevoel van thuis in iedere woonruimte.

MEDITERRANE NOSTALGIE

De felle kleuren, en de klassieke patronen van de Portugese tegels zorgen gegarandeerd voor dat nostalgische, mediterrane gevoel.

PUUR KARAKTER

Door het pure karakter van natuursteen creëert u een bijzondere, authentieke sfeer aan iedere ruimte.

NET ECHT

Een perfecte combinatie van de warme uitstraling van hout en de praktische voordelen van een tegel.

ROBUUST KARAKTER

Betonlook tegels geven uw ruimte een robuust karakter. En passen perfect binnen een minimalistische, vintage of industriële woonstijl.

AANGENAME WINTERS

Vloerverwarming zorgt ervoor dat u ook tijdens de strenge winters kunt blijven genieten van natuursteen. Heerlijk comfortabel.

JAAR IN JAAR UIT GENIETEN

Natuursteen is een prachtig natuurlijk productsoort dat het verdient goed te worden onderhouden. Hoe pakt u dat aan? Wij kunnen u hier mee helpen.

Bent u enthousiast of zit u nog vol met vragen?

Laat het ons weten!

Wij houden ervan met u mee te denken. U deskundig advies te geven aan de hand van uw specifieke situatie.
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals, een uniek formaat of heeft een andere wens?
U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. En anders: graag tot ziens in onze showroom!