VLOERTEGELS

Krachtige sfeermaker voor iedere woonstijl

Vloertegels zijn niet alleen slijtvast, duurzaam en praktisch in het onderhoud, het zijn bovenal krachtige sfeermakers die het mogelijk maken om uw persoonlijke interieurstijl door te trekken tot in iedere ruimte. Of u nu houdt van een landelijke woonstijl, of toch liever kiest voor industrieel of modern: alles is mogelijk.

Laat u inspireren in onze showroom in Boven-Leeuwen. Hier heeft u de keuze uit een gigantisch assortiment van meer dan 400 vloertegels. Proef van de verschillende sferen en stijlen die een bepaalde vloer kan creëren. Ontdek trends als grootformaat tegels, Portugese tegels, en hout- en betonlooktegels.

Al onze tegels zijn vanwege de hardheid tevens geschikt op de wand, wat zorgt voor een geweldig mooi, ruimtelijk effect. Tevens is het mogelijk om er bladen of plinten van te maken. Kunt u niet kiezen? Dat zien we als een uitdaging! We importeren al onze vloertegels zelf, hebben goed contact met de fabrieken en we hebben het motto: “maken zo iedere wens, groot of klein, werkelijkheid”.

VERRASSENDE VARIATIE

Mozaïek tegels passen in ieder type interieur en geven iedere woonruimte een uniek karakter.

MEDITERRANE NOSTALGIE

De felle kleuren, en de klassieke patronen van de Portugese tegels zorgen gegarandeerd voor dat nostalgische, mediterrane gevoel.

LUXUEUS, VORSTELIJK

De marmeren vloertegels met haar typerende aderen staan bekend haar luxueuze, bijna vorstelijke allure.

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Hetzelfde unieke, ambachtelijke gevoel van de plavuizen vroeger, met de kwaliteit van de keramische tegels van nu. Bekijk onze prachtige keramische tegels.

AANGENAME WINTERS

Vloerverwarming zorgt ervoor dat u ook tijdens de strenge winters kunt blijven genieten van natuursteen. Heerlijk comfortabel.

JAAR IN JAAR UIT GENIETEN

Natuursteen is een prachtig natuurlijk productsoort dat het verdient goed te worden onderhouden. Hoe pakt u dat aan? Wij kunnen u hier mee helpen.

Bent u enthousiast of zit u nog vol met vragen?

Laat het ons weten!

Wij houden ervan met u mee te denken. U deskundig advies te geven aan de hand van uw specifieke situatie.
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals, een uniek formaat of heeft een andere wens?
U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. En anders: graag tot ziens in onze showroom!