Vloerverwarming is voor veel mensen dé uitkomst voor een fijn, verwarmd huis. Het besparen door verlaagd gasgebruik is soms een reden om over te stappen op vloerverwarming. Maar hoofdzakelijk om gelijkmatige warmte in huis te verspreiden is vloerverwarming een erg praktische, succesvolle oplossing.

U kunt kiezen tussen elektrische verwarming en CV. Vaak wordt gekozen voor elektrische verwarming in badkamers met bijverwarming als functie. In grotere ruimten wordt vaak de vloerverwarming op CV gebruikt. Dit is dan de hoofdverwarming van het huis. Jon Toebast adviseert u graag, afhankelijk van uw persoonlijke situatie wat voor u de beste optie is.

Omdat de warmte geleidelijk in de ruimte verspreidt hoeft u de verwarming minder hoog te zetten. Ook zult u direct merken dat de gehele ruimte dezelfde warmte bevat, met een goed vloerverwarmingssysteem bereikt u de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Vloerverwarming is efficiënt en kostenbesparend.

Wellicht is vloerverwarming ook een wens van u. Kom dan gerust eens langs in onze winkel zodat we samen met u kunnen kijken naar de opties. We helpen u graag verder als u meer vragen heeft over vloerverwarming en het plaatsen ervan.

Bent u enthousiast of zit u nog vol met vragen?

Laat het ons weten!

Wij houden ervan met u mee te denken. U deskundig advies te geven aan de hand van uw specifieke situatie.
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals, een uniek formaat of heeft een andere wens?
U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. En anders: graag tot ziens in onze showroom!