WANDTEGELS

Laat u verrassen door de diversiteit in kleur en uitstraling

Wandtegels zijn méér dan een praktische wandbekleding. Het is een van de meest belangrijke sfeerelementen binnen uw persoonlijke woonstijl.

In Boven-Leeuwen vindt u onze inspirerende collectie van ruim honderden wandtegels die wij zelf importeren uit landen als Spanje en Italië. Ontdek de ontelbare mogelijkheden om uw hal te laten uitblinken, de haard te accentueren of uw badkamer om te toveren tot uw persoonlijke kuuroord. Bekijk de laatste wandtegel trends, zoals de grootformaat tegels van wel 3 meter lang, of wandtegels met een een hout- of betonlook. Raak geïnspireerd om samen met uw persoonlijk tegelspecialist out-of-the-box te denken…

Wist u bijvoorbeeld dat een vloertegel (vanwege de hardheid en onderhoudsvriendelijkheid) ook fantastisch op uw wand past? Kom langs en laat u verleiden in onze uitgebreide showroom.

VERRASSENDE VARIATIE

Mozaïek tegels passen in ieder type interieur en geven iedere woonruimte een uniek karakter.

MEDITERRANE NOSTALGIE

De felle kleuren, en de klassieke patronen van de Portugese tegels zorgen gegarandeerd voor dat nostalgische, mediterrane gevoel.

LUXUEUS, VORSTELIJK

De marmeren vloertegels met haar typerende aderen staan bekend haar luxueuze, bijna vorstelijke allure.

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Hetzelfde unieke, ambachtelijke gevoel van de plavuizen vroeger, met de kwaliteit van de keramische tegels van nu. Bekijk onze prachtige keramische tegels.

AANGENAME WINTERS

Vloerverwarming zorgt ervoor dat u ook tijdens de strenge winters kunt blijven genieten van natuursteen. Heerlijk comfortabel.

JAAR IN JAAR UIT GENIETEN

Natuursteen is een prachtig natuurlijk productsoort dat het verdient goed te worden onderhouden. Hoe pakt u dat aan? Wij kunnen u hier mee helpen.

Bent u enthousiast of zit u nog vol met vragen?

Laat het ons weten!

Wij houden ervan met u mee te denken. U deskundig advies te geven aan de hand van uw specifieke situatie.
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals, een uniek formaat of heeft een andere wens?
U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. En anders: graag tot ziens in onze showroom!