VACATURE: VERKOOP MEDEWERKER MET AMBITIE

 

Bedrijfsomschrijving

Al ruim 48 jaar is Jon Toebast dé specialist in de omgeving Tiel – Nijmegen op het gebied van tegels en vloeren. Ook vindt u hier een ruime collectie aan badkamer sanitair en luxe wellness producten. De showroom in Boven-Leeuwen is volledig ingericht op het opdoen van inspiratie. Proef de verschillende sferen en woonstijlen. Van landelijk met veel hout en andere natuurlijke materialen tot moderne, minimalistische stijlen met grote tegels van in koele kleuren. Laat u verrassen door ons geweldig grote en unieke assortiment, dat nét even anders is dan anders.

Vacatureomschrijving

Heb jij affiniteit met tegels, badkamers, sanitair en wellness? Werk je het liefst binnen een compact, informeel en hecht team? Vind jij het leuk om met klanten om te gaan, te adviseren en badkamers te ontwerpen? Dan zoeken wij jou!

Jon Toebast tegels en sanitair zoekt: Ambitieuze Verkoopmedewerker 40 uur WIE BEN JIJ? Je bent spontaan, commercieel, initiatiefrijk en je brengt je enthousiasme over ons assortiment aan tegels, badkamers, sanitair en wellness over op de klant. Je hebt werkervaring en/of affiniteit met het vak, en eventueel een opleiding. Omgaan met computers? Dat is voor jou geen probleem.

Je woont op een te berijden afstand van Boven-Leeuwen en bent flexibel inzetbaar. Je draagt zorg voor je werk, hebt geen 9-5 mentaliteit en je gaat samen met je collega’s voor het allerbeste resultaat!

WAT ZIJN JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als ambitieuze Verkoopmedewerker bij Jon Toebast adviseer je klanten bij de aankoop van badkamers, tegels, sanitair en wellness producten. Daarnaast stel je zelfstandig offertes op en weet je de wensen en ideeën van de klant om te zetten naar een passend badkamerontwerp. Tevens stuur jij de montage-service aan.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een dynamische, uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is; Een hecht en enthousiast team; Een goed intern inwerkprogramma en eventueel aanvullende trainingen; Marktconform salaris; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Doorgroeimogelijkheden.

 

INTERESSE?

Ben jij ervan overtuigd dat dit de baan voor jou is? Of wil je toch nog meer weten? Stuur dan je vraag of sollicitatie naar Femke Toebast: [email protected].

Het laatste nieuws