FAQ

Veel gestelde vragen

Bij Jon Toebast begrijpen we dat het aanschaffen van een nieuwe badkamer of vloer aanschaffen een belangrijk moment is. Omdat de nieuwe aankoop een investering is in uw directe leefomgeving, wilt u de juiste keuze maken. Veel klanten stellen ons vragen over bijvoorbeeld levering en installatie van producten. Daarom hebben we de meest gestelde vragen hieronder voor u op een rijtje gezet. Heeft u een aanvullende of andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Heb ik garantie op mijn aankopen van Jon Toebast?

Antwoord: Ja, u heeft garantie.

Jon Toebast werkt nauw samen met gerenommeerde fabrikanten, en staat voor een ijzersterke kwaliteit. Bij Jon Toebast ontvangt u daarom altijd garantie op uw aankoop, zodat u verzekerd bent van een goed product. De garantietermijn is afhankelijk van de fabrikant. . Wilt u de garantietermijn weten van een specifiek product, dan raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Bezorgt Jon Toebast mijn bestellingen?

Antwoord: Ja, Jon Toebast bezorgt ook.

Jon Toebast brengt uw bestelling graag veilig en onbeschadigd bij u thuis. Dit doen we vanuit service en zit gewoon bij de prijs inbegrepen, tenzij we dit anders aangeven. Samen met u spreken we af wanneer de levering u het beste uitkomt.

Legt/plaatst/installeert Jon Toebast de producten ook?

Antwoord: Ja, Jon Toebast ontzorgt u geheel of gedeeltelijk van het leggen, plaatsen en/of installeren.

Een nieuwe vloer, tegelwand of badkamer installeren is voor velen onbekend terrein. De installatie is een belangrijk proces: het bepaalt de uitstraling en kwaliteit van uw product. Bij verkeerde plaatsing van één van deze producten kan er schade ontstaan, soms op de lange termijn. Jon Toebast werkt samen met erkende installateurs die gespecialiseerd zijn in het installeren van uw bestelling. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe aankoop.

Hoe onderhoud ik mijn natuurstenen vloeren?

Antwoord: Dit verschilt per type natuursteen.

Ieder soort natuursteen vraagt na plaatsing om een grondige reiniging, vervolgens om een beschermlaagje en ten slotte om onderhoud. De producten die u hiervoor gebruikt verschillen per type natuursteen.
Klik hier voor een overzicht hoe u natuursteen (leisteen, kwartsiet, travertin, graniet en basalt)  onderhoudt.

Hoe onderhoud ik mijn badkamer en sanitair?

Antwoord: Reinig regelmatig met speciale reinigingsproducten.

Het verwijderen en voorkomen van kalkaanslag en zeep-resten is zeer belangrijk bij het onderhouden van uw badkamer en sanitair. Het gebruiken van speciale producten voor badkamer en sanitair raden wij aan zodat u uw badkamer stralend houdt, vanaf dag 1. Om dit te bereiken kunt u producten uit ons assortiment gebruiken.
Klik hier voor een overzicht van de onderhouds- en reinigingsproducten.

Hoe onderhoud ik mijn tegels?

Antwoord: Dit verschilt per type tegel.

Voor het onderhouden en langdurig beschermen van tegels heeft Jon Toebast een speciaal assortiment. Deze producten zijn te gebruiken op natuursteen maar ook andere soorten  tegels.
Klik hier voor een overzicht van de onderhouds- en reinigingsproducten voor uw tegels.

Welke merken heeft Jon Toebast in het assortiment?

Antwoord: Jon Toebast heeft honderden merken in het assortiment.

Denk aan Hans Grohe, Duravit, GSI, Hot Bath, Porcelanosa, Living Ceramics en Jon Stone.
Het aanbod aan merken bij Jon Toebast is erg uitgebreid. De grootste, meest bekende merken heeft Jon Toebast standaard in huis. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek merk, kunt u een blik werpen in het overzicht.

Verzorgt Jon Toebast ook vloerverwarming?

Antwoord: Ja, zowel elektrisch als CV-vloerverwarming.

Vloerverwarming biedt meerdere voordelen ten opzichte van radiatoren.
Klik hier voor meer achtergrondinformatie over vloerverwarming.