Jon Toebast bestaat 45 jaar… en dat vieren wij!

Hiep, hiep, hoera: Tegel- en badkamerspecialist Jon Toebast bestaat 45 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom bedachten we een paar bijzonder feestelijke acties, waar u de hele maand september van profiteert!

 

Uw nieuwe tegelvloer, gratis gelegd!

Een nieuwe tegelvloer, die wilt u nét zo zorgvuldig gelegd hebben als dat u deze uitkoos. Speciaal voor ons 45-jarig bestaan leggen onze professionele tegelzetters uw nieuwe tegelvloer van meer dan 45 m2 geheel gratis. U heeft keuze uit een selectie van verschillende soorten vloertegels vanaf €45,- p/m2. Deze tegels van 60×60 cm zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in de populaire betonlook of de natuursteenlook.

Gratis accessoireset t.w.v. €450,-

Een compleet nieuwe badkamer… daarvan wilt u een plek maken waarin u volledig tot rust komt. Gelukkig bent u voor een ontspannende totaalbeleving bij Jon Toebast aan het juiste adres. Heeft u een keuze gemaakt? Dan ontvangt u bij aankoop van uw complete badkamer (vanaf €4500,-) een gratis accessoireset t.w.v. €450,- cadeau! Hierin vindt u producten van de mooiste A-merken, zoals een Geesa vloerwisser, closetrolhouder, borstelgarnituur en handdoekhaak én een prachtige handdoekset van het merk Aquanova.

Vier jij ons 45-jarige bestaan mee? Kom dan snel langs in onze showroom!

Jon Toebast tegels sanitair bv
Van Heemstraweg 19E
6657 KD Boven Leeuwen
0487-592606

Hoe het allemaal begon…

Het was 1972 toen Frans en Mia Toebast- van Erp hun handel in tegels, sanitair, keukens en bouwproducten startten. Het bedrijf in Tiel maakte een florissante start en groeide al snel uit zijn voegen. De oversteek naar Boven-Leeuwen werd gemaakt. Snel daarna volgde dankzij het succes van het brede, inspirerende assortiment nóg een verhuizing. In 2002 verbonden zonen Jon en Frank zich aan het bedrijf, en dat maakte het familiebedrijf compleet. Sinds 2008 vindt de klant ons in het uniek ontworpen pand aan de Van Heemstraweg in Boven-Leeuwen van maarliefst 2000m2. Hier kunnen klanten met ieder budget terecht voor een unieke collectie aan tegels, vloeren, badkamers en luxe wellnessproducten.

Meer over Jon Toebast